Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Технологія ColorVu

1 July, 2019

Вчені виявили, що колір допомагає нам запам'ятовувати певну інформацію, підвищуючи рівень нашої уваги, велика апертура та сучасні сенсори забезпечують чіткіше зображення, незалежно від того, наскільки низький рівень освітленості.

Це дуже актуально в диспетчерській, де оператори повинні дивитися на кілька екранів, тому технологія ColorVu дає додаткову перевагу.

Апертура

Апертура зі значенням F1.0 збирає більше світла для більш яскравих зображень.

Більше сенсор

Сенсор 4MP 1/1,8" додатково покращений технологіями підсвічування задньої сторони (BSI), подвійного перетворення (DCG) та широким динамічним діапазоном (WDR) для забезпечення яскравого та барвистого зображення практично в будь-яких умовах.

Яскраве зображення

Вбудоване, м'яке та тепле додаткове освітлення забезпечує яскраві зображення навіть у повній темряві. Яскравість регулюється за шкалою від 0 до 100.

Перегляд у кольорі, навіть у темряві

Досі деякі камери EasyIP 3.0 були оснащені технологією DarkFighter, щоб краще знімати увечері! Але все ж таки, для цього потрібен ІЧ-світлодіод, який фіксує чорно-біле зображення при слабкому освітленні.
Що якщо ми хочемо отримати мальовниче зображення 24/7 вночі? Камери ColorVu можуть бути вашим найкращим рішенням!

https://youtu.be/vH9YHsKl3xc

IP/Turbo, Turret/Bullet

Переваги ColorVu можуть бути впроваджені у всі види рішень від парків до промислових об'єктів, транспортних розв'язок і навіть внутрішніх рішень. Ця технологія є особливістю ряду Hikvision камер, у тому числі аналогової серії Turbo HD 5.0 і серії EasyIP 4.0. Камери також доступні у двох формах – турелі та циліндри – для задоволення широкого спектру рішень.


 

ColorVu Camera VS Conventional Camera

Парк має бути мирним місцем, де ви можете відпочити від шуму міста. Однак нічний міський парк часто асоціюється з небезпекою, і перехожі мають бути пильними. Хоча системи відеоспостереження стають все більш поширеним явищем у міських парках, все ще існує безліч вимог безпеки, які не можуть бути виконані, такі як нічне бачення з високою роздільною здатністю та кольоровий запис. Ось де приходить ColorVu, ця розробляє можливості відеоспостереження, знімаючи нічний покрив для отримання яскравих зображень. Це призведе до покращеного вилову злочинців, що зрештою підвищить безпеку.

Доступні продукти​ :

 

-Фото порівняння ColorVu vs non-ColorVu за посиланням.

Вам може сподобатись
9 Лютого, 2023
Клієнт-серверне ПЗ для ваших систем.
Читати
2 Червня, 2023
Кероване рішення Hikvision Time & Attendance Managed Solution для легкого керування відвідуваністю за допомогою основних функцій контролю доступу.
Читати