Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

Turbo HD X - переосмислення безпеки

7 Травня, 2019

Камери Hikvision Turbo HD X мають вбудований детектор (PIR), який розпізнає людське тіло, відрізняючи його від інших візуальних «шумів». Як тільки камера виявляє потенційного зловмисника, включається світлова та звукова сигналізація, вона відрізняється від IP камер серії AcuSense , якщо в IP камерах були білі яскраві спалахи, то Turbo HD X тривога нагадує приїзд поліції, камера блимає червоним і синім світлом з гучним супроводом.

Turbo HD X - це закінчена та уніфікована система. Під час того, як потенційним зловмисникам надсилається зовнішній сигнал тривоги через камеру (світломузика), система запускає сигнал тривоги на внутрішній частині, щоб повідомити персонал служби безпеки. Користувачі також можуть отримувати інформацію про тривогу віддалено через програму на своїх мобільних пристроях.

Виробник рекомендує використовувати нові камери із відеореєстраторами серії AcuSense. Інтелектуальна технологія зменшення помилкової тривоги у цих відеореєстраторах ігноруватиме помилкові події руху, такі як дощ, листя та тварини, і натомість зосередиться виключно на русі людини чи транспортного засобу. Водночас це комплексне рішення значно скорочує кількість хибних тривог та забезпечує увагу співробітників служби безпеки на реальних цілях.

Френк Чжан, президент Міжнародного центру продуктів та рішень у Hikvision, каже: “Ми знову приносимо в галузь свіжі ідеї та нові можливості. Зазвичай, записи з камер шукають тільки після того, як хтось постраждав від наслідків вторгнення. Проте злочинці можуть відмовитися від подальших дій, якщо вони вважають, що їх було виявлено. Зупиняючи зловмисників, Hikvision Turbo HD X може допомогти нашим клієнтам уникнути дорогих збитків та втрати майна.”

Вам може сподобатись
15 Cічня, 2024
CBC анонсувала новий ZN-AIBOX-STD
Читати
7 Березня, 2023
Автомобільні комплекти відеоспостереження
Читати