Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

HIMAX TECHNOLOGY - НОВА ЛІНІЙКА КОМУТАТОРІВ ДЛЯ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ

18 Жовтня, 2024

Компанія Інфотех виводить на ринок України нову лінійку комутаторів для відеоспостереження від виробника Himax. HIMAX Technology Limited – швидкозростаюча компанія, яка є резидентом вільної економічної зони Шеньчжень на півдні Китаю. Заснована у 2013 році, компанія зарекомендувала себе як постачальник інноваційних, інтелектуальних та професійних рішень.

Сьогодні асортимент компанії включає комутатори, точки доступу, CPE, 4G LTE, кондиціонери, шлюзи та іншу сучасну електроніку. Останнім часом HIMAX також почала пропонувати інтегровані системи та рішення в сфері сонячної енергетики для кінцевих споживачів.

Лінійка комутаторів, що представляється на ринку України нашою компанією, складається з керованих та некерованих PoE моделей, доступних як для споживчого, так і промислового застосування. Діапазон форм-факторів варіюється від 4+2 до 48+2 портів, а також є повністю оптичні некеровані комутатори у форм-факторах 8+2 і 16+4 портів. Переглянути на сайті

В асортименті представлені також герметичні монтажні шафи (IP55) з вбудованим комутатором та активним охолодженням, які мають посилений захист від гроз (максимальний струм розряду - 40кA) і здатні працювати в температурному діапазоні від -40 до +70 °C.

Серед ключових характеристик комутаторів Himax, які виділяють їх на фоні конкурентів, можна відзначити:

  • вбудований блок живлення, що базується на єдиній елементній базі з основним пристроєм, потужність якого дозволяє забезпечити не менше половини портів комутатора максимальним навантаженням (до 30 Вт на порт);

  • максимальна відстань комунікації до 300 м для будь-якого з PoE портів;

  • принаймні 1 порт із підтримкою PoE потужністю до 60 Вт (за винятком Lite-версій);

  • мінімум 2 uplink-порти;

  • функції ізоляції портів та самовідновлення живлених пристроїв (WatchDog);

  • металевий корпус;

  • захист від перенапруги: 6 кВ в загальному режимі та 4 кВ в диференційному.

Вам може сподобатись
15 Cічня, 2024
CBC анонсувала новий ZN-AIBOX-STD
Читати
8 Жовтня, 2024
GANZ — це вибір тих, хто шукає високоякісні, надійні та інноваційні рішення для захисту своїх об'єктів
Читати