Увійти у B2B портал
Зв'яжіться з нами:
+38(044) 520-53-33
Назад

ЖИВЛЕННЯ ВАШОГО БУДИНКУ ТА БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА

24 Вересня, 2024

Наша компанія пропонує просте та ефективне вирішення проблем з відключенням світла у вашій оселі чи офісі завдяки системі резервного живлення.

Система  резервного  живлення  складається  з  двох  компонентів:  літієвої  акумуляторної батареї на 5 або 10 кВт·год, та інвертора. Встановлення такої системи забезпечує резервним  живленням  вашу  оселю  або  офіс  під  час  мережевих  відключень  та  дає можливість тривалий час користуватись будь-якими електроприладами завдяки високоякісним акумуляторам від компанії SUNPAL та сучасним інверторам від компанії DEYE.

Система  миттєво  самостійно  перемикається  на  живлення  вашого  приміщення  у  разі відключення світла чи на заряд за наявності його.

Компанія SUNPAL є одним з лідерів в галузі енергозберігання, який виробляє літій-іонні акумулятори з 1998 року, експортуючи їх у 86 країн світу. Завдяки більш ніж 10-річному розвитку, SUNPAL зараз має фабрику площею 150 000 квадратних метрів, з 600 досвідченими співробітниками.

ІНФОТЕХ,  офіційний  та  ексклюзивний  представник  компанії-виробника  SUNPAL  в Україні, пропонує надійні літієві елементи на 5 або 10 кВт·год з системою BMS (система управління та захисту) в двох варіантах:

- декоративний дизайн з кріпленням на стіну - гармонійно впишеться у ваш інтер'єр замовити на сайті

- монтаж передбачений у спеціальних стійках або шафах замовити на сайті

Для автономної системи ІНФОТЕХ пропонує надійні та практично безшумні інвертори від компанії-вирбника DEYE замовити на сайті

Але  ви за бажанням  можете  обрати  будь-який  інший  інвертор,  отримавши  консультацію  у  наших менеджерів. Батареї SUNPAL сумісні з інверторами багатьох виробників.

Запропонована нами система підтримує збільшення акумуляторної ємності до 150 кВт·год, та паралельним підключенням до 15 батарей. Що не менш важливо, система має можливість підключення сонячних панелей.

 

Ціна автономної системи залежить від комплектування та стартує від 120 000 гривень.

 

Не втрачайте час, зв'яжіться з нами сьогодні й почніть користуватися власною автономною системою живлення вже завтра.

Вам може сподобатись
9 Лютого, 2023
Клієнт-серверне ПЗ для ваших систем.
Читати
12 Жовтня, 2023
В цій статті ми розглянемо: 1. Додавання квартир та базові налаштування панелі виклику. 2. Налаштування мобільних додатків DMSS та DMSS VDP. 3. Додаван...
Читати